Rreth nesh

Ofrojmë vetëm më të mirën

/ /

"Alpin" është emri i ri i tragetit që lidh Komanin me Fierzën.

/ /

Cilësia, korrektësia dhe siguria janë tre elementët bazë të shërbimit unik që ofrojmë ne.

Më shumë mbi tragetin

/ /

Dhoma VIP është një ndarje luksoze private për 10-12 persona dhe mund të merret në përdorim vetëm me rezervim. Ka shërbim të veçantë dhe shikon në liqen.

Kjo është një ndarje me 20 vende, shumë komode dhe mund të merret në përdorim vetëm me rezervim. Ka shërbim të veçantë dhe shikon në liqen.

Ushqim i fresket, shërbim i klasit të parë, mikpritje për çdo udhëtar të Trageti "Alpin".

Një vend i parezistueshëm, ku do të mbeteni me aparat fotografik në dorë gjatë një udhëtimi që do të donit të mos mbaronte.