Çmimet

Oraret e udhëtimit

/ /

Fierzë-Koman: 08:00-10:00
Koman-Fierzë: 11:00-13:00

Çmimet për udhëtarët

 • Klasi ekonomik:   1000 lek  /   8 eur
 • Shoferi dhe Fëmijët 0-6 vjeç: pa pagesë

Çmimet për automjetet *

 • Biçikletë:   1000 lek  /   8 eur
 • Motorr:   3000 lek  /   25 eur
 • Veturë :   3000 lek  /   25 eur
 • Fuoristradë:   3500 lek  /   29 eur
 • Rrulot i vogel:   7000 lek  /   54 eur
 • Rrulot i madh:   10000 lek  /   77 eur
 • Autobus:   7800 lek  /   65 eur
 • Minibus:   6000 lek  /   50 eur
 • Kamioncinë:   4000 lek  /   33 eur
 • Furgon:   4000 lek  /   33 eur
 • Kamion me dy akse:   6000 lek  /   50 eur
 • Kamion me tre akse:   8000 lek  /   66 eur
 • Kamion me katër akse:   14000 lek  /   116 eur
 • Trajler:   18000 lek  /   150 eur
 • * Për mjetet e kategorive të rënda do të diskutohet sipas rastit.

Prenotimet

 • FIERZË-KOMAN-FIERZË:   2000 eur
 • GUIDË NË LIQEN:   2000 eur
 • Dhoma VIP  (10-12 persona):   100 eur
 • Dhoma Biznes  (20 persona):   150 eur